Az Intel által szponzorált, támogatott vagy ösztönzött partnerek közösségimédia-irányelvei

Az Intel támogatja az átláthatóságot. Elhatároztuk, hogy egyértelműen jelezzük a velünk való kapcsolatot és a hozzájárulásunkat a közösségi médiában tevékenykedő partnereknél (beleértve a blogokat, a Twittert*, a fórumokat és más hasonló szolgáltatásokat), valamint garantáljuk, hogy az Intel-termékekkel kapcsolatos állítások megbízhatóak és megalapozottak.

Ezen irányelvek érvényesek Önre, ha Ön közösségi médiumokat használ, és Önt termékkel támogatták, ösztönözték, vagy bármilyen kapcsolatban áll az Intellel. Amennyiben kérdése vagy problémája van ezekkel az irányelvekkel kapcsolatban, forduljon az Intel-szponzorához.

A részvétel szabályai az Intel által szponzorált, támogatott vagy ösztönzött SMP-k részére

Átláthatóság Az Intel támogatja az Ön személyazonosságára és az Intellel való kapcsolatára vonatkozó átláthatóságot. Elköteleztük magunkat annak biztosítása mellett, hogy a támogatott partnereink a közösségi médiában (köztük a blogokban, mikroblogokban, fórumokban és más egyéb szociális médiumokban) egyértelműen és tisztán látható módon közöljék kapcsolatukat az Intellel, beleértve az ösztönző programokat és a szponzorálásokat. Bizonyosodjon meg arról, hogy ezek az információk elérhetők a nyilvánosság és a bejegyzéseinek olvasói számára.

Írjon a tapasztalatairól. Kérjük, ne mondjon általánosságokat a termékekről, hanem azt ossza meg, amit Ön tapasztalt.

Írjon szakértőként Arra biztatjuk, hogy egyes szám első személyben, és a szakterületének megfelelő Intel-technológiára korlátozva írjon.

A felelősség az Öné Ne feledje, hogy Ön felel azért, amit ír, és az irányelvek nem megfelelő betartása veszélyeztetheti az Intel szponzorálását és ösztönző programjait. Továbbá mindig tartsa be minden olyan harmadik fél webhelyének feltételeit, ahol tevékenységet folytat.

vissza a tetejére

A moderálás irányelvei az Intel által szponzorált, támogatott vagy ösztönzött SMP-k részére

Az Intel nyomon követi az üzletvitelére, köztük a szponzorált, támogatott vagy ösztönzött SMP-kre vonatkozó közösségi médiumokat. Elköteleztük magunkat az Intel-termékek valós és pontos feltüntetése mellett.

Felkeressük Önt, ha bármilyen hamis vagy félrevezető állítást vagy igényt találunk, és megkérjük a korrigálására. Ha észrevesszük, hogy szponzorált SMP-ként folyamatosan és ismétlődően hamis vagy félrevezető állításokat tesz az Intelről, az Intel termékeiről vagy szolgáltatásairól, akkor lehet, hogy megszüntetjük a kapcsolatunkat Önnel.

Az Intel alkalmazottaira vonatkozó közösségimédia-irányelvek teljességükben megtalálhatók itt.

Legutóbb frissítve: 2010. március