• <More on Intel.com

Skills for Europe

Impact

Impactul este de obicei înţeles ca efectul sau influenţa unei acţiuni asupra alteia. În mediul CSR din prezent, pe măsură ce multe companii şi ONG-uri se implică în societate şi contribuie pozitiv la dezvoltarea personală, economică şi socială, relevanţa Impactului devine din ce în ce mai crucială.  Cu toate acestea, adesea nu este limpede ce se va realiza prin activităţile lor. Care sunt contribuţiile pozitive şi influenţa asupra publicului vizat?


Impactul este adesea confundat cu indicatorii. În vreme ce indicatorii sunt destul de uşor de măsurat (numărul de elevi sau profesori atins, numărul de participanţi la diverse competiţii, etc.), impactul real este mult mai dificil de determinat. În cadrul Intel, am depus eforturi semnificative în activităţi de cercetare pentru a înţelege mai bine impactul iniţiativelor noastre şi al celor care se desfăşoară în colaborare cu partenerii noştri.


Skills for Europe se va concentra tocmai asupra acestui aspect. În loc să începem cu „a rula un program“ şi apoi să alegem ce putem comunica drept indicatori de succes, vom facilita şi conduce coaliţii care se vor orienta mai întâi asupra a ceea ce noi - împreună - dorim să obţinem ca impact. De la acest impact dorit, vom determina modul în care şi momentul în care acest lucru poate fi atins şi ce iniţiative trebuie să fie implementate.


Skills for Europe va construi pe impactul suplimentar prin sinergiile din cadrul coaliţiilor largi, permiţând dezvoltarea abilităţilor pentru cetăţenii europeni. Vom prezenta un cadru de lucru pentru Impact mai detaliat pe această pagină în viitorul apropiat, prin urmare, ţineţi aproape...

Skills for Europe