• למדו על אתרי אינטל בעולם

מהנדסים בעלי ניסיון ניהולי - ביום רביעי 4.6.08 בין השעות 18:30-20:00 ימתינו לכם בפורום התעסוקה נציגי אינטל קרית גת, וישוחחו איתכם לגבי אפשרויות התעסוקה כמנהלי קבוצות במרכז הייצור החדש.

את מי תפגשו בפורום?

בפורום הקרוב ישמחו לשוחח איתכם אישית עובדי אינטל קרית גת:

ערן אלדר

ערן אלדרהתחלתי לעבוד באינטל בשנת 2000 ואת רוב שנותיי באינטל ביצעתי בתפקידים שונים בארגון הייצור. במסגרת תפקידי האחרון שימשתי כמנהל קבוצה בחדר הנקי כחלק ממערך הייצור. הצוות שניהלתי בשנתיים האחרונות מנה כ-20 טכנאים במגוון תפקידים שונים. הסינרגיה בין כולם והאחריות של כולם לכל המשימות התובעניות תוך אוירה נעימה וביתית, כחלק ממשפחה, גרמה לי ולשאר הצוות להגיע עם חיוך לעבודה ולהישאר איתו כל היום/הלילה... ! העבודה באינטל הינה בסביבת ייצור מורכבת ביותר, אנו משיגים את הביצועים הטובים ביותר בטכנולוגיה המתקדמת ביותר, עם מינימום עלויות ובאיכות גבוהה מאד.  זה נחמד מאד להביט סביבך ותמיד לראות מחשב עם מעבד שיש סיכוי שאתה והצוות שלך יצרתם – יצירה אישית שלך.

אירית אבידן

אני עובדת מזה 17 שנים באינטל, אם לשלושה, ומתגוררת בירושלים. במהלך שנותיי בחברת אינטל עסקתי במגוון תפקידים החל מאדמיניסטרציה, ניהול גופי שירות, ניהול ספקים, פיתוח מנהלים וניהול תוכניות אנוש. התחלתי במפעל בירושלים (Fab-8) ועברתי למפעל בקרית גת.  לפני כשנתיים עברתי למפעל החדש בקרית גת (Fab-28) ומאז אני מנהלת את תוכניות הגיוס עבור מחלקת הייצור ואת מערך היציאה לחו"ל לצורכי הדרכה. אני אוהבת את עבודתי המשלבת ניהול פרוייקטים עם עבודה פרטנית מול ועם אנשים – אתגר יומיומי שהוא כיף אמיתי.

ציפי גודמן

אני בת 30, גרה באזור ירושלים. עובדת באינטל מעל שנה בתפקיד מגייסת של ארגוני ההנדסה והייצור באינטל קרית גת. אני בעלת תואר ראשון במדעי הרוח ולקראת סיום תואר שני במנהל עסקים (התמחות בהתנהגות ארגונית) שניהם מן האוניברסיטה העברית בירושלים. נהנית מן העבודה עם המחלקות השונות ועם האתגרים שבגיוס כוח אדם איכותי למפעל החדש.

ועל מה נדבר?

אתם תחליטו – כל שאלה שמעניינת אתכם בקשר לעבודה כמנהלי קבוצות ייצור במרכז הייצור באינטל קרית גת.

אז מה עושים מנהלי קבוצות ייצור באינטל קרית גת?

מנהל קבוצת הייצור אחראי להוביל ולהניע קבוצה של כ-20 טכנאים בעבודתם בחדר הנקי. כל מנהל קבוצה הינו שותף להובלת צוות מקצועי שבסופו של דבר ייצר את המעבדים המתקדמים ביותר בעולם. מנהל הקבוצה מקיים קשר יום-יומי עם מנהלים אחרים במפעל ועם מהנדסים בארגוני הייצור וההנדסה. רק על ידי ניהול הצוות בצורה דינמית, תגובה מהירה לשינויים ותקלות, ועבודה מקצועית מול גורמים שונים ניתן להגיע לתוצאות הרצויות. באחריות מנהל הקבוצה לוודא שהצוות שלו יעמוד בהצלחה במשימות אותן הוא נדרש לבצע.   מלבד הניהול הטכנולוגי, באחריות מנהל הקבוצה לעזור לכל אחד מחברי הצוות להגדיר תוכנית פיתוח אישית לטווח הקרוב והארוך, ולהעניק הדרכה בדרך להשגת יעדים אלה.
רוצים לדעת עוד? היכנסו עכשיו לדפי המידע על מנהלי קבוצות ייצור באינטל קרית גת.

את מי אנחנו מחפשים?

אנו מחפשים מהנדסי מכונות, חשמל, חומרים, אלקטרוניקה, או כימיה, וכן בוגרי מדעים מדויקים בתחומים פיזיקה וכימיה. על המועמדים להיות בעלי ניסיון בניהול או פיקוד על צוותים של שנתיים לפחות, ובעלי יכולת מנהיגות וניהול משימות.

אז למה כדאי לכם לבקר בפורום?

זה המקום שבו תוכלו לשאול את כל השאלות שתמיד רציתם לשאול ולא היה לכם את מי. איך נראה יום עבודה טיפוסי של מנהל קבוצת ייצור באינטל? מה זה החדר הנקי? איך משלבים אתגרי ניהול ועבודה בחזית הטכנולוגיה? מה היתרונות שבעבודת משמרות? מהן אפשרויות הפיתוח והקידום למנהלים באינטל? האם אני יכול לגור בתל אביב ולעבוד בקרית גת? כמה זמן אורך תהליך הגיוס? נציגינו ישמחו לשתף אתכם בניסיונם האישי.

אז קבענו – יום רביעי, 4.6.08 בין השעות 18:30-20:00.  אנחנו מחכים לכם!
עובדי אינטל ישמחו לענות על כל שאלה שתשאלו אותם.

חזרה למעלה