• למדו על אתרי אינטל בעולם

הנדסאים - ביום שני 14.4.08 בין השעות 18:30-20:00 ימתינו לכם בפורום התעסוקה נציגי אינטל קרית גת, וישוחחו איתכם לגבי אפשרויות התעסוקה להנדסאים במרכז הייצור החדש.

את מי תפגשו בפורום?

בפורום הקרוב ישמחו לשוחח איתכם אישית עובדי אינטל קרית גת:

תומר בן-יצחק

אני בן 32, נשוי + 2, לומד לתואר ראשון בניהול. עובד באינטל מזה 10 שנים.  את עבודתי התחלתי כטכנאי ציוד בחדר הנקי של המפעל בירושלים (Fab 8). במשך השנים ביצעתי מספר תפקידים אופרטיביים ותפקידים ניהולים, כגון מנהל קבוצה בייצור (GL). בשנה האחרונה אני מנהל את תחום כוח האדם במחלקת הייצור של המפעל החדש בקרית גת (Fab 28). אני נהנה מאד מעבודתי באינטל, שמאתגרת אותי כל פעם מחדש ומאפשרת לי לשלב גם את התחביבים שלי - בישול וטכנולוגיה.

מימון אלמוזנינו

אני עובד באינטל מזה 6 שנים. התחלתי לעבוד במפעל בקרית גת כטכנאי ציוד באזור שנקראThin Films. במלך השנים רכשתי ידע טכנולוגי נוסף שאיפשר לי להתפתח מקצועית ולהתקדם לתפקיד של מתאם אזור במשמרת.  בשנה שעברה הצטרפתי לצוות ההקמה של המפעל החדש בקרית גת (Fab 28), לתפקיד חדש במרכז הבקרה המתקדם במפעל (ROC). לאחרונה חזרתי לישראל לאחר תקופת הכשרה של מספר חודשים במפעל אינטל באירלנד.

גלי ליס

אני בת 28, גרה בתל-אביב. עובדת באינטל מזה כשנה וחצי, בתפקיד מגייסת של ארגוני הייצור באינטל קרית גת. אני בעלת תואר ראשון בניהול ובמדעי ההתנהגות מאוניברסיטת בן-גוריון בנגב וכיום לומדת לתואר שני בלימודי עבודה באוניברסיטת תל אביב. נהנית מהעבודה עם מחלקת הייצור ועם האתגרים שבגיוס כוח אדם איכותי למפעל החדש.

ועל מה נדבר?

אתם תחליטו – כל שאלה שמעניינת אתכם בקשר לעבודה כהנדסאי במרכז הייצור באינטל.

אילו משרות מוצעות להנדסאים באינטל קרית גת?

במרכז הייצור החדש באינטל קרית גת ממתינות להנדסאים משרות מאתגרות ומרתקות בסביבה טכנולוגית מתקדמת:

אז למה כדאי לכם לבקר בפורום?

זה המקום שבו תוכלו לשאול את כל השאלות שתמיד רציתם לשאול ולא היה לכם את מי. איך נראה יום עבודה טיפוסי של הנדסאי באינטל? מה זה החדר הנקי? מה היתרונות שבעבודת משמרות? מהן אפשרויות הפיתוח והקידום להנדסאי באינטל? האם אני יכול לגור בתל אביב ולעבוד בקרית גת? כמה זמן אורך תהליך הגיוס? נציגינו ישמחו לשתף אתכם בניסיונם האישי.

אז קבענו – יום שני, 14/4/08, בין השעות 18:30-20:00. 
אנחנו מחכים לכם!
עובדי אינטל ישמחו לענות על כל שאלה שתשאלו אותם.

רוצה להזמין חברים לפורומים של אינטל?
    חזרה למעלה