Válasszon ki egy országot!

   Információk angolul   Információk angolul
10 millió kiképzett tanár
Nyitólap ›Intel® oktatási kezdeményezés ›
Intel® oktatási kezdeményezés
Úgy gondoljuk, a diákok mindenütt megérdemlik azokat az eszközöket, amelyekkel innovátorokká képezhetik magukat. Az Intel évente 100 millió dollárt költ arra, hogy segítse a tanárokat a tanításban, a diákokat a tanulásban, az egyetemeket pedig az innovációban, elsősorban a matematika, a természettudományok és a technológia területén.
Tanárképzés Tanárképzés
Az Intel® Teach Program keretében megtanítják a tanároknak, hogy a technológiai eszközöket és erőforrásokat hogyan, mikor és hol tudják használni az osztálytermekben.

Intel Nemzetközi Tudományos és Innovációs Verseny (Intel ISEF) Intel Nemzetközi Tudományos és Innovációs Verseny (Intel ISEF)
A világ legnagyobb középiskolai tudományos versenye, ahol a fiatal tudósok 4 millió USA dollár összértékű díjért és ösztöndíjért versengenek.

Technológiai innováció az egyetemeken Technológiai innováció az egyetemeken
Az egész világra kiterjedő Intel® Felsőoktatási Program keretében a kutatási tevékenység támogatásával, technológiai vállalkozási fórumokkal és az Intel technológiai szakembereinek irányításával tanítják a korszerű technológiai ismereteket az egyetemeken.
 
 
Intel® Teach tananyagok
 

 
Kapcsolódó hivatkozások
 Az oldal tetejére