Select a location for
Intel Education
Home ›Intel® Education Initiative › 2010 Asia Academic Forum › Agenda ›
Agenda
 

*Agenda may be modified

Time Duration Day 1 – Nov 10th - Ball Room 1 and 2 - Level 3
8:30 8:40 10 min Welcoming/Call To Order
8:40 8:55 15 min Opening and Welcome Remarks – Anjan Ghosh, Regional Director, Corporate Affairs (Asia-Pacific), Intel
8:55 9:25 30 min Intel Higher Education Overview – Isaura Gaeta, Director of Global Program Office, Intel
9:25 10:25 60 min Keynote 1 : Rick Howarth, General Manager, Intel Products Vietnam
10:25 10:40 15 min Group photo and Morning Tea
10:40 11:40 60 min Keynote 2 : Thicky Thakkar, Intel Fellow, Intel Architecture Group, Director, UMG Platform Architecture
11:40 12:40 60 min Keynote 3 : Babak Sabi, Vice President Technology & Manufacturing Group,  Director,  Assembly Test and Technology Development
12:40 13:40 60 min Lunch – Ballroom 3
Track Sessions Track 1: (Room VIP3+4 - Level 3) System & Architecture Track 2: (Room Saigon - Da Lat, Level 2) Silicon & Manufacturing Technologies Track 3: (Room Da Nang - Hue, Level 2) Software for Multicore & System On Chip
13:40 13:50 10 min Call To Order Call To Order Call To Order
13:50 14:35 45 min Wei Wen, R & D Director Mobile Platform, APAC R & D Center (Shanghai) Aziz Safa Director of Factory Automation Assembly Test and Technology Development Kalyan Muthukumar Principal Engineer Software Solutions Group (India)
14:35 15:20 45 min Vasantha Erraguntala, Sr. Engineering Manager, Intel Labs (India) Karnail Singh
Yield Manager (Vietnam)
Michael Wrinn Manager Innovative Software Education, Software Solution Group
15:20 16:05 45 min Hang Nguyen, Senior Principal Engineer, Embedded & Communication Group G. Sreenivas, General Manager, Technology & Manufacturing Group (India) Seow Chen Yong Software Engineering Manager, Embedded & Communication Group (Malaysia)
16:05 16:20 15 min Afternoon Tea
"Birds of A Feather" discussion sessions with speakers/attendees
Academic BKM Sharing/Discussion(in Track 1 and Track 3 room )
16:20 17:30 70 min 2020 System and Architecture – What it looks like and how we will get there?
(Moderator: Wen-Hann Wang, Vice President, Intel Labs, Director, Circuits & System Research)
Scaling Parallel Programming in Universities (Moderator: JoZell Johnson, Global Manager, Intel® Higher Education Program)
17:30 18:45 75 min Poster Session - Foyer Area outside Ballroom
18:45 19:00 15 min Assembly for Dinner
19:00 21:00 120 min Welcoming Dinner - Pool side Level 5
 
Time Duration Day 2 – Nov 11th - Ball Room 1 and 2 - Level 3
8:00 8:05 5 min Call To Order/Announcements
8:05 9:05 60 min Keynote 4 : Shekhar Borkar, Intel Fellow, Director Academic Programs and Research, Intel Labs
9:05 10:05 60 min Keynote 5 : Natalie Nielsen, Director of Technology Management for Circuits and Systems Research, Intel Labs
10:05 10:20 15 min Morning Tea
10:20 11:20 60 min Keynote 6 : Wang Wen-Hann, Vice President, Intel Labs, Director, Circuits & System Research
11:20 12:20 60 min Panel Discussion on Academia and Industry Partnership – Roadblocks and ways to overcome
Facilitator : Tanay Karnik, Principal Engineer in Intel Labs, Corporate External Research Office Program Director
12:20 12:45 25 min Wrap Up: Jozell Johnson - Global Manager, Intel Higher Education Program
12:45 13:45 60 min Lunch – Night Spot Level 23
13:45 17:00   City Tour
 
2010 AAF Multicore Conference: New topics areas in Parallel Computing
Time Duration Day 3 – Nov 12th Room: SaiGon - Dalat Level 2
8:00 8:15 15min Registration and announcements
8:15 8:30 15min Welcome and Opening remarks
Harshad Deshpande - Software Solutions Group
8:30 10:30 120min Session 1: Research in CPU architectures
Intel Labs: Staying Ahead of Technology
Tanay Karnik - Intel Labs
10:30 10:45 15min Tea Break
10:45 12:45 120min Session 2: Innovative Approaches to Parallel Computing:
Array Building Blocks, Parallel Design Patterns, CnC and Cilk++.
Dr. Michael Wrinn - Software Solutions Group
12:45 13:45 60min Lunch - at Saigon Café - Level 1
13:45 16:15 150min Session 3: Mobile Application Development on MeeGo:
Rich and Enhanced User Experiences
Dr. Selwyn You - Software Solutions Group
16:15 16:30 15min Feedback and Closing address
Narendra Bhandari - Software Solutions Group